AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşımın nişanlandığını görmek

Kahve falında arkadaşımın nişanlandığını görmek

Kahve falında arkadaşımın nişanlandığını görmek işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, mutluluğunun da artacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşımın nişanlandığını gördüyseniz:

  • Her şey göründüğü gibi olmayabilir.

Kahve falında arkadaşınla nişanlanmak evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının nişan attığını görmek ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nişanlı arkadaşını görmek bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, esenliğe kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının nişanına gitmek artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşın nişanlandığını görmek çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, stres atılacak aktiviteler yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının nişan görmek şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının nişan yüzügünü görmek mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşının nişanlandığını görmek umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir