AnaSayfa / Genel / Kahve falında işyerini yanarken görmek

Kahve falında işyerini yanarken görmek

Kahve falında işyerini yanarken görmek elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, süzüleceğine, ağlayacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında işyerini yanarken gördüyseniz:

  • Aşırı eğilimler gösterdiğinizi hissederseniz sosyal yönünüze ağırlık vermenizi tavsiye ederiz.Bu sizi sakinleştirebilir.

Kahve falında işyerini yanarken görmek kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında biriyle yan yana oturmak yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına delalettir.

Kahve falında yanan lamba görmek yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanan minare görmek kimseyle konuşmaz olacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında cehennemde yananları görmek ortaklı işlere iştirak edileceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında bir insanı yanarken görmek verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına inanılır.

Kahve falında ateşte yanan insanlar görmek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına işaret eder.

Kahve falında yanan sobaya su dökmek zor zamanların ferahlığa çıkacağına, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir