AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle yan yana oturmak

Kahve falında biriyle yan yana oturmak

Kahve falında biriyle yan yana oturmak rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan fal sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye rivayet etmektedir.

Kahve falında biriyle yan yana oturmak gördüyseniz:

  • Parasal konularda şanslısınız.

Kahve falında sevdiğin kişiyle yan yana oturmak ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, kazancın her daim artacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyle yan yana oturmak kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, içine fesat düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakanla yan yana oturmak bir dediğini iki etmeyeceğine, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine işaret eder.

Kahve falında biriyle yan yana oturmak sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına yorulur.

Kahve falında bir erkek yan yana oturmak evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, üzüleceğine, ağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle yan yana oturmak Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sınıf arkadaşıyla yan yana oturmak hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, bir koyduğu işten üç alacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliyle yan yana oturmak çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir