AnaSayfa / Genel / Kahve falında işyerini yakmak

Kahve falında işyerini yakmak

Kahve falında işyerini yakmak iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına işarettir.

Kahve falında işyerini yakmak gördüyseniz:

  • İstediğiniz bir işe kavuşmak üzeresiniz.

Kahve falında işyerini yakmak fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine alamet eder.

Kahve falında mum yakmak geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birşeyler yakmak başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüyü yakmak kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında mezarlıkta mum yakmak çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine inanılır.

Kahve falında gazel yakmak işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına alamet eder.

Kahve falında eline kına yakmak bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında naylon yakmak iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir