AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlıkta at görmek

Kahve falında karanlıkta at görmek

Kahve falında karanlıkta at görmek işinde terfi edeceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında karanlıkta at gördüyseniz:

  • Değişmesi gereken şeyler varken, farklılaşması gereken şeylerin olduğu gibi kalmasında ısrarcı olmamalısınız.

Kahve falında karanlıkta at görmek tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, evleneceğinize rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlık ormanda koşmak bir organizasyona katılacağına, tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine delalet eder.

Kahve falında karanlıkta su görmek atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında karanlıkta gezmek haramdan ve zinadan uzak duracağına, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizi karanlık görmek çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karanlık bir sokak görmek sinirlerinin yıpranacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karanlık tünele girmek mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında zifiri karanlıkta kalmak mubah olmayan yollara sapacağına, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir