AnaSayfa / Genel / Kahve falında işyerinde yemek yemek

Kahve falında işyerinde yemek yemek

Kahve falında işyerinde yemek yemek gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında işyerinde yemek yemek gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya ekonomik başlıkları ilgilendiren konularda uzlaşmacı olmanız da fayda var.

Kahve falında pişmiş hamur işi yemek kötü olayların meydana geleceğine, aile içinde geçim derdinin olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında iş arkadaşlarıyla yemek yemek kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına delalettir.

Kahve falında iş yemeğine gitmek verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iş yemeği görmek sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, engellerin ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında işyerinde yemek yapmak hayırsız olaylar yaşayacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine işarettir.

Kahve falında işyerinde yemek pişirmek çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hamur işi yemek çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine inanılır.

Kahve falında hamur işi yemek yapmak zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir