AnaSayfa / Genel / Kahve falında iş yemeği görmek

Kahve falında iş yemeği görmek

Kahve falında iş yemeği görmek hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, kariyerinde atılım yapacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iş yemeği gördüyseniz:

  • Diğerlerinin tepkilerini veya harekete geçmelerini beklemek yerine, ilk adımı siz atın.

Kahve falında işyerinde tatlı yemek ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında işyerinde yemek yapmak insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iş yemeği görmek maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pişmiş hamur işi yemek eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iş yemeğine gitmek o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine inanılır.

Kahve falında hamur işi yemek yapmak çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına inanılır.

Kahve falında işyerinde yemek pişirmek falı kapatan kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına işarettir.

Kahve falında iş arkadaşlarıyla yemek yemek yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir