AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisiyle tartışmak

Kahve falında birisiyle tartışmak

Kahve falında birisiyle tartışmak üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, zor bir işe girileceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, ferahlayacağına tabir olunur.

Kahve falında birisiyle tartışmak gördüyseniz:

  • Yanlış yönlendiriyorlar veya zamanınızı yanlış kullanmanıza neden oluyorlar.

Kahve falında sevgilinin ailesiyle tartışmak kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında kızla tartışmak iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına yorulur.

Kahve falında aile içinde tartışmak bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kavga tartışmak görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine işaret eder.

Kahve falında yakın akrabayla tartışmak şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına delalettir.

Kahve falında karşılıklı tartışmak sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına yorulur.

Kahve falında eşiyle telefonda tartışmak çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında para için tartışmak birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir