AnaSayfa / Genel / Kahve falında iş tutmak

Kahve falında iş tutmak

Kahve falında iş tutmak bir rahat yüzü görmeyeceğine, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iş tutmak gördüyseniz:

  • İlişkinin kalıcılığını sağlamak için ciddiyetinizi göstermelisiniz.

Kahve falında iş arkadaşının elini tutmak duaların Allah katında karşılığını bulacağına, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına işaret eder.

Kahve falında iş tutmak sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına inanılır.

Kahve falında işyerini su baskını görmek daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına delalettir.

Kahve falında birinin üstüne işemesi görmek rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında eski işinde çalıştığını görmek sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında fabrikada işe başlamak özgüveninin bitme noktasına geleceğine, rakiplerini alt edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suratına işendiğini görmek üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, malını ve canını riske edeceğine tabir olunur.

Kahve falında iş işlemek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir