AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürekli deprem görmek

Kahve falında sürekli deprem görmek

Kahve falında sürekli deprem görmek çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına rivayet eder.

Kahve falında sürekli deprem gördüyseniz:

  • Bazı kıskanç kişiler sizi engelleyebilir.

Kahve falında sürekli deprem görmek kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sürekli deprem olduğunu görmek yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine tabir olunur.

Kahve falında sürekli takip edilmek hayattan elini eteğini çekeceğine, yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına yorulur.

Kahve falında sürekli aynı şeyleri görmek yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine rivayet eder.

Kahve falında sürekli öldüğünü görmek kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında sürekli aynı kişiyle evlenmek kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sürekli ölüler görmek kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğini sürekli görmek kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir