AnaSayfa / Genel / Kahve falında deprem ve fırtına görmek

Kahve falında deprem ve fırtına görmek

Kahve falında deprem ve fırtına görmek mal mülk sahibi olacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, onlardan fayda göreceğine, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine işarettir.

Kahve falında deprem ve fırtına gördüyseniz:

  • Maddi konularda kararsız davranabilirsiniz.

Kahve falında fırtına ve deprem görmek daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına işaret eder.

Kahve falında deprem ve fırtına görmek epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine, sevinçli ve güzel bir haber almaya delalet eder.

Kahve falında deprem fırtına görmek sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine tabir olunur.

Kahve falında fırtınalı kar yağdığını görmek hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına işarettir.

Kahve falında tozlu fırtına görmek yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine delalettir.

Kahve falında deniz ve fırtına görmek keyfe kavuşacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine alamet eder.

Kahve falında fırtına görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında kum fırtınasına yakalanmak işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir