AnaSayfa / Genel / Kahve falında işyerinin depremde yıkıldığını görmek

Kahve falında işyerinin depremde yıkıldığını görmek

Kahve falında işyerinin depremde yıkıldığını görmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, işlerinin toparlanacağına, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, helal lokmalar yiyeceğine, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine delalet eder.

Kahve falında işyerinin depremde yıkıldığını gördüyseniz:

  • Mantık herşey demek değildir.

Kahve falında işyerinin depremde yıkıldığını görmek büyük başarıya ulaşılacağına, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine alamet eder.

Kahve falında depremde binanın yıkıldığını görmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında depremde apartmanın yıkıldığını görmek küçük işlere sermaye harcamayacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında depremde evinin yıkılmasını görmek çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza yorulmaktadır.

Kahve falında evin depremden yıkıldığını görmek hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında deprem evin yıkıldığını görmek art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında depremde evinin yıkıldığını görmek şansının ve kısmetinin açık olacağına, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında deprem olduğunu ve evin yıkıldığını görmek sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir