AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yerde deprem olduğunu duymak

Kahve falında bir yerde deprem olduğunu duymak

Kahve falında bir yerde deprem olduğunu duymak bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, daha sonra işlerin açılacağına, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, işlerin büyük bir açmaza gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir yerde deprem olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Zaman lehinize işliyor, ani hareketlerden kaçınmalısınız.

Kahve falında bir yerde deprem olduğunu duymak sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deprem olacağını duymak işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deprem haberi duymak ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deprem duymak üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, günahkar olacağı işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında okulda deprem görmek yeni kapılar açılacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine yorulur.

Kahve falında asansörde deprem olduğunu görmek girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evdeyken deprem olduğunu görmek geri planda kalacağına, fal sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına işaret eder.

Kahve falında evinde deprem görmek yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, kendisini kazanmaya odaklayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir