Kahve falında işyeri şefini görmek

Kahve falında işyeri şefini görmek kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, yüksek bir makamı olacağına, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında işyeri şefini gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalardan veya kendinizi zor duruma düşürebileceğiniz aktivitelerden kaçınmanız gerekiyor.

Kahve falında işyerindeki şefini görmek sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine rivayet eder.

Kahve falında işyeri şefini görmek yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koro şefi olmak elindekilerle yetinmeyi bileceğine, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında şefini görmek kudreti ve cesareti bulacağına, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şef görmek rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında şeftale görmek aileye büyük bir ev alınacağına, zor günlerin geride kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski şefini görmek yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına yorulur.

Kahve falında şef olmak dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir