Kahve falında şef görmek

Kahve falında şef görmek kişinin içinin daralacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında şef gördüyseniz:

  • Alacağınız kararlardan etkilenebilecek kişilerle planlarınızı paylaşmanız gerekiyor.

Kahve falında şef olmak başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına delalet eder.

Kahve falında eski şefini görmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında işyeri şefini görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine tabir olunur.

Kahve falında şefimi görmek herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, yeni şeyler keşfedeceğine yorulur.

Kahve falında işyerindeki şefini görmek alım zorluğu yaşamayacağına, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına delalettir.

Kahve falında şeftale görmek duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine yorulur.

Kahve falında şeftal görmek deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında şeftal yemek parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top