AnaSayfa / Genel / Kahve falında işyeri sahibini görmek

Kahve falında işyeri sahibini görmek

Kahve falında işyeri sahibini görmek pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında işyeri sahibini gördüyseniz:

  • Sizi hazırlıksız yakalayarak sorulara boğan kişiler olabilir.

Kahve falında yeni iş sahibi olmak verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında işyeri sahibini görmek talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ihanete uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında iyi bir iş sahibi olmak mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında işyeri sahibi olmak kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, bir sebeple falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iş sahibi olmak işlerin kapanacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iş sahibini görmek onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine rivayet eder.

Kahve falında iş sahibi görmek sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına inanılır.

Kahve falında tabanca sahibi olmak yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, birikmiş parasının olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir