AnaSayfa / Genel / Kahve falında işyeri sahibi olmak

Kahve falında işyeri sahibi olmak

Kahve falında işyeri sahibi olmak masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, makamını kaybedeceğine, güven kaybı yaşanacağına, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, aşık olacağına, müjdeli bir haber alacağına inanılır.

Kahve falında işyeri sahibi olmak gördüyseniz:

  • Başkalarına destek olmak ya da akıl vermek için kendi tarzınızın dışına çıkabilir, bazı konularda ödünler verebilirsiniz.

Kahve falında iş sahibi görmek varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına delalettir.

Kahve falında iyi bir iş sahibi olmak yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına alamet eder.

Kahve falında işyeri sahibini görmek bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, umutsuzluklarını geride bırakacağına alamet eder.

Kahve falında işyeri sahibi olmak çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında iş sahibi olmak sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında yeni iş sahibi olmak evde tatlı bir telaş yaşanacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına delalet eder.

Kahve falında iş sahibini görmek bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında birine sahip çıkmak hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir