AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine sahip çıkmak

Kahve falında birine sahip çıkmak

Kahve falında birine sahip çıkmak büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, fal sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine sahip çıkmak gördüyseniz:

  • Harcamalarınız oldukça artacaktır, maddi gelirinizin üstünde bazı borçlara girmiş olabilirsiniz.

Kahve falında sahip çıkmak işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine inanılır.

Kahve falında birine sahip çıkmak huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük bir eve sahip olmak darlık ve yokluk çekmeyeceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dükkan sahibi görmek fal sahibinin hikmetli kimse olacağına, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı arabaya sahip olmak helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında para sahibi olmak çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında erkek evlat sahibi olmak bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, yeni girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında doğa üstü güçlere sahip olduğunu görmek çok zor günler geçireceğine, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir