AnaSayfa / Genel / Kahve falında işyeri açtığını görmek

Kahve falında işyeri açtığını görmek

Kahve falında işyeri açtığını görmek duygusal olarak çok kötü olabileceğine, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, acı veren kazalara, işlerinin çok iyi olacağına, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında işyeri açtığını gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızdaki eksikleri ya da yapılması gereken değişiklikleri söyleyen tecrübeli kişilere kulak vermeniz gerekebilir.

Kahve falında işyeri açtığını görmek evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının işyeri açtığını görmek güleceğine, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin işyeri açtığını görmek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına işaret eder.

Kahve falında yeni işyeri açtığını görmek sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında sağ gözünü açamamak sevdiği bazı kişileri kıracağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapı açtığını görmek el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, kötü kimselerle karşılaşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aç koyun görmek çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine işarettir.

Kahve falında yufka açtığını görmek kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir