AnaSayfa / Genel / Kahve falında aç koyun görmek

Kahve falında aç koyun görmek

Kahve falında aç koyun görmek işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, dualarına karşılık alacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına işarettir.

Kahve falında aç koyun gördüyseniz:

  • Sadece, akşamüstüne doğru saatlerde, ikili ilişkilerde ufak tefek gerginlikler yaşanabilir.

Kahve falında aç koyun görmek eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz açmış çiçek görmek anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına işaret eder.

Kahve falında hamur açanı görmek uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, darp edileceğine alamet eder.

Kahve falında çam ağacının çiçek açtığını görmek ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine inanılır.

Kahve falında açik ekmek ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında ineklerin aç kaldığını görmek aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine yorulur.

Kahve falında aç insan görmek tüm keyfinin kaçacağına, çok büyük bir acı duyacağına tabir olunur.

Kahve falında çok aç olmak özellikle evlilik için gün sayılacağına, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir