AnaSayfa / Genel / Kahve falında istiridye yemek

Kahve falında istiridye yemek

Kahve falında istiridye yemek ticarette başarılı olacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, huzursuzluklarından kurtulacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, insanlara karşı güveninin sarsılacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında istiridye yemek gördüyseniz:

  • Akışa bırakılması gereken şeylerin zorlanmamasında fayda var.

Kahve falında istiridye yemek ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine inanılır.

Kahve falında istiridyeden inci çıkarmak kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında istiridye inci görmek aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, işinde terfi edeceğine işarettir.

Kahve falında istiridye içinde inci görmek dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında istiridye yediğini görmek verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında istiridye kabuğu görmek iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında istiridye kabuğu toplamak sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında midye istiridye görmek sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir