AnaSayfa / Genel / Kahve falında istiridye kabuğu görmek

Kahve falında istiridye kabuğu görmek

Kahve falında istiridye kabuğu görmek çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, başarısının ve kazancının sürekli olacağına, başarının adım adım yaklaşacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen fal sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında istiridye kabuğu gördüyseniz:

  • Kendinize bile yabancı gelen kaprislerinizle çevreyi bıktırabilir, birçok anlaşmazlığa sebep olabilirsiniz.

Kahve falında istiridye kabuğu görmek başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, ardından sevinçli bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında istiridye kabuğu toplamak ortağından ayrılacağına, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine alamet eder.

Kahve falında istiridye yemek maddi anlamda zayıflayacağına, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında istiridye yediğini görmek fal sahibinin elinin darlaşacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında istiridye içinde inci görmek dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında midye istiridye görmek sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında istiridyeden inci çıkarmak kötü haberlerin alınacağına, kötü günlerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında istiridye inci görmek çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir