AnaSayfa / Genel / Kahve falında istiridye inci görmek

Kahve falında istiridye inci görmek

Kahve falında istiridye inci görmek eş ve evlat sahibi olacağına, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, üzerinde kafa yoracağına, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına delalettir.

Kahve falında istiridye inci gördüyseniz:

  • Maddi açıdan hassassınız.

Kahve falında istiridye inci görmek içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına yorulur.

Kahve falında istiridye içinde inci görmek herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında istiridyeden inci çıkarmak çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına yorulur.

Kahve falında istiridye yediğini görmek hem rahat bir hayata kavuşacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında istiridye kabuğu toplamak işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında midye istiridye görmek mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine rivayet eder.

Kahve falında istiridye yemek tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına tabir olunur.

Kahve falında istiridye kabuğu görmek elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir