AnaSayfa / Genel / Kahve falında istiridye kabuğu toplamak

Kahve falında istiridye kabuğu toplamak

Kahve falında istiridye kabuğu toplamak yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında istiridye kabuğu toplamak gördüyseniz:

  • Duygularınız, arkadaşlarınız veya meslektaşlarınızla ilişkilerinizde davranışlarınızı yönlendirebilir.

Kahve falında istiridye kabuğu toplamak şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında istiridye kabuğu görmek bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına inanılır.

Kahve falında midye istiridye görmek kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine işarettir.

Kahve falında istiridye inci görmek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine inanılır.

Kahve falında istiridye yemek rahatlayacağına, çok büyük kazanç sağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında istiridye yediğini görmek hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında istiridyeden inci çıkarmak günlerini bunun için harcayacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına tabir olunur.

Kahve falında istiridye içinde inci görmek sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir