AnaSayfa / Genel / Kahve falında istiridye yediğini görmek

Kahve falında istiridye yediğini görmek

Kahve falında istiridye yediğini görmek kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, hayat boyu desteği olacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, sırtının yere gelmeyeceğine, hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında istiridye yediğini gördüyseniz:

  • Sağlığınıza veya yakınlarınızın sağlığına dikkat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında istiridye yediğini görmek hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine işarettir.

Kahve falında istiridye kabuğu görmek alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına delalettir.

Kahve falında istiridye içinde inci görmek büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, çok iyi mevkilere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında istiridye inci görmek akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına inanılır.

Kahve falında istiridye yemek birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında istiridye kabuğu toplamak aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, verilen sözlerin tutulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında istiridyeden inci çıkarmak hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında midye istiridye görmek kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, hayatının afiyet içinde geçeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir