AnaSayfa / Genel / Kahve falında istiflenmiş odun görmek

Kahve falında istiflenmiş odun görmek

Kahve falında istiflenmiş odun görmek borçların gittikçe artacağına, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına yorulur.

Kahve falında istiflenmiş odun gördüyseniz:

  • Uzun veya kısa fark etmiyor.

Kahve falında istiflenmiş odun görmek imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balık istifi görmek dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, yapılan işte ustalaşılacağına işarettir.

Kahve falında istif yapmak başarılı bir kişi olacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sobaya odun koymak hediyeler ve elbiseler alınacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında odun hazırlamak yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında odunu ateşe atmak verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında ölüye odun vermek hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına yorulur.

Kahve falında odun saklamak aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir