AnaSayfa / Genel / Kahve falında istif yapmak

Kahve falında istif yapmak

Kahve falında istif yapmak umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, hem yeni yerler göreceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine alamet eder.

Kahve falında istif yapmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık arkadaşlıklar veya iş birlikleri söz konusu olabilir.

Kahve falında istif yapmak evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine yorulur.

Kahve falında istiflenmiş odun görmek hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine işarettir.

Kahve falında balık istifi görmek yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının evinde temizlik yapmak eşlerin boşanacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında camiden hırsızlık yapmak üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaç ev yapmak elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine delalet eder.

Kahve falında ölüm numarası yapmak meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, iş yeri sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ev inşaatı yapmak sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir