AnaSayfa / Genel / Kahve falında istenmeyen gelin olmak

Kahve falında istenmeyen gelin olmak

Kahve falında istenmeyen gelin olmak ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında istenmeyen gelin olmak gördüyseniz:

  • Biraz daha temkinli olmakta fayda var.

Kahve falında istenmeye gelindiğini görmek evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine delalettir.

Kahve falında istenmeyen gelin olmak elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelin saçı yaptırmak güzel olaylarla karşılaşılacağına, başarıyla geleceğine inanılır.

Kahve falında bir başkasını gelin görmek tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşını gelin olduğunu görmek büyük bir gelir toplayacağına, ondan şifa göreceğine, güç alacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşını gelin olmuş görmek maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında evli gelin görmek pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının gelin olduğunu görmek vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir