AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir başkasını gelin görmek

Kahve falında bir başkasını gelin görmek

Kahve falında bir başkasını gelin görmek hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, umutsuz olacağına, üzüleceğine, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir başkasını gelin gördüyseniz:

  • Sevginizi göstermeli, sorumluluk almaktan kaçınmamalısınız.

Kahve falında gelin başı görmek iyileşeceğine, ferahlayacağına, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına alamet eder.

Kahve falında geline hediye vermek fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, yolunun açık olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelin kucaklamak hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeni gelini hamile görmek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında geliniyle kavga etmek küçük işlere sermaye harcamayacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına işarettir.

Kahve falında gelin topuzu görmek çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında düğünde gelin ve damat görmek büyük üzüntüler olacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına işarettir.

Kahve falında atlı gelin görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir