AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını gelin olmuş görmek

Kahve falında arkadaşını gelin olmuş görmek

Kahve falında arkadaşını gelin olmuş görmek işsiz ve aşsız kalmayacağına, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını gelin olmuş gördüyseniz:

  • Sizin müdahale etmeniz durumunda olaylar daha da büyüyebilir.

Kahve falında arkadaşının gelin olduğunu görmek dualarından hayır görmeyeceğine, yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşı gelin görmek bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına delalettir.

Kahve falında bir arkadaşının gelin olduğunu görmek hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını gelin olmuş görmek ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşını gelin görmek bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, sevineceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşını gelin olduğunu görmek çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşını gelin olarak görmek disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, bereket ve zenginlik olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köye gelin gitmek çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, yorgun ve gergin günler geçireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir