AnaSayfa / Genel / Kahve falında istenmeyen evlilik yapmak

Kahve falında istenmeyen evlilik yapmak

Kahve falında istenmeyen evlilik yapmak aklına giren şeytana uyacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, darlık içine düşeceğine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında istenmeyen evlilik yapmak gördüyseniz:

  • Adil davranmayacağını ya da davranmadığını bildiğiniz bir kişiyi engelleyebilmek için yapılması gereken değişiklikleri dile getirmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında istenmeyen evlilik yapmak yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına inanılır.

Kahve falında mutsuz bir evlilik yapmak hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine delalettir.

Kahve falında formalite evlilik yapmak bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında evlilik için hazırlık yapmak fal sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına işaret eder.

Kahve falında evlilik yapmak ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evlilik planı yapmak hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına işarettir.

Kahve falında evlilik dışı doğum yapmak böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, yeni projeler için kaynak elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iki evlilik yapmak hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir