AnaSayfa / Genel / Kahve falında evlilik için hazırlık yapmak

Kahve falında evlilik için hazırlık yapmak

Kahve falında evlilik için hazırlık yapmak güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, geniş rızık elde edeceğine, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, sorunların ve engellerin biteceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evlilik için hazırlık yapmak gördüyseniz:

  • Sabah saatleri gerginlikler yaşamaya müsaitsiniz.

Kahve falında evliliğe hazırlık yapmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, kısa süre içinde engelleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evlilik için hazırlık yapmak İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle evlilik hazırlığı yapmak önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, çektiği yokluğun unutulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle evlilik hazırlığı yapmak kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine işarettir.

Kahve falında evlilik hazırlığı görmek amaçlarının da gerçekleşeceğine, şansının bir ömür yaver gideceğine delalettir.

Kahve falında evlilik hazırlıklarını görmek büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında misafir için hazırlık yapmak sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında sünnet hazırlığı yapmak başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir