AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki evlilik yapmak

Kahve falında iki evlilik yapmak

Kahve falında iki evlilik yapmak mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında iki evlilik yapmak gördüyseniz:

  • Eleştiriye açık olmayan durumları doğru kavramanız gerekebilir.

Kahve falında evlilik dışı doğum yapmak bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, köşeye sıkıştıracağına işaret eder.

Kahve falında evlilik planı yapmak hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına rivayet eder.

Kahve falında isteksiz evlilik yapmak zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına işarettir.

Kahve falında istemediği evlilik yapmak ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, huzurunun bozulacağına işarettir.

Kahve falında anlaşmalı evlilik yapmak yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evlilik yapmak elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına yorulur.

Kahve falında mutlu bir evlilik yapmak iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine inanılır.

Kahve falında mutsuz bir evlilik yapmak ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir