AnaSayfa / Genel / Kahve falında evlilik yapmak

Kahve falında evlilik yapmak

Kahve falında evlilik yapmak dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, işlerin düzeleceğine, zenginliğini kaybedeceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında evlilik yapmak gördüyseniz:

  • Sizi tartışmaya çeken kişilere izin vermemelisiniz.

Kahve falında ikinci evlilik yapmak çok rahat bir hayat yaşayacağına, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anlaşmalı evlilik yapmak ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına yorulur.

Kahve falında evlilik için hazırlık yapmak sıkıntılar son bulacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında istemediği evlilik yapmak sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine işarettir.

Kahve falında evliliğe hazırlık yapmak mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, tatsız haberlerin alınacağına yorulur.

Kahve falında evlilik planı yapmak zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyle evlilik hazırlığı yapmak ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, zor durumlara düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evlilik için alışveriş yapmak korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir