AnaSayfa / Genel / Kahve falında istemeye gelinmesi görmek

Kahve falında istemeye gelinmesi görmek

Kahve falında istemeye gelinmesi görmek büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına, kafasının sakinleşeceğine, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, bol kazanç getireceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, aile içinde geçim derdinin olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında istemeye gelinmesi gördüyseniz:

  • Aktif olmaya çalışmalı, işlerinizi zamanında bitirmek için gerekli çabayı sarf etmelisiniz.

Kahve falında sevgilinin istemeye gelindiğini görmek kariyer sahibi olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında istemeye gelinmek kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, tatsız haberlerin alınacağına alamet eder.

Kahve falında istemeye gelinmesi görmek kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, büyük paralar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini istemeye gelindiğini görmek sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve fal sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği kızı istemeye gitmek bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında istemediğin bir şeyi görmek emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine inanılır.

Kahve falında evlenmek istememek galibiyet kazanacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilisinin istemeye geldiğini görmek maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir