AnaSayfa / Genel / Kahve falında liseyi kazanmak

Kahve falında liseyi kazanmak

Kahve falında liseyi kazanmak ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, görgülü ve kültürlü olacağına, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında liseyi kazanmak gördüyseniz:

  • Dinsel ya da mistik olaylara ilgi duyabilirsiniz.

Kahve falında liseyi kazandığını görmek kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine rivayet eder.

Kahve falında lise kazanmak rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, dertlerin ve endişelerin son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında istediğin liseyi kazanmak sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, kazancın düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında liseyi kazanmak borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına rivayet eder.

Kahve falında anadolu lisesi görmek gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında lise öğretmenini görmek mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, nasibin bollaşacağına alamet eder.

Kahve falında iyi bir liseye gitmek hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, kem gözlü insanların uzaklaşacağına delalettir.

Kahve falında anadolu lisesine gittiğini görmek kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir