AnaSayfa / Genel / Kahve falında istanbuluda gezmek

Kahve falında istanbuluda gezmek

Kahve falında istanbuluda gezmek kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında istanbuluda gezmek gördüyseniz:

  • Duygusal bir yapı içindesiniz.

Kahve falında istanbuluda gezmek ileride saygın bir kimse olacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında istanbulu gezmek sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında elinde silahla gezmek bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında biriyle kol kola gezmek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karıncanın vücudunda gezdiğini görmek ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine alamet eder.

Kahve falında annesiyle gezmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına işaret eder.

Kahve falında suyun üstünde gezmek geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, hastalıkların haneden uzak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşek gezdirmek Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir