AnaSayfa / Genel / Kahve falında istanbulu gezmek

Kahve falında istanbulu gezmek

Kahve falında istanbulu gezmek büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, iflas edeceğine, ihanet göreceğine, kazancının bol olacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, kederlerinin son bulacağına, kişinin bundan zarar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında istanbulu gezmek gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.

Kahve falında istanbuluda gezmek nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına işarettir.

Kahve falında istanbulu gezmek muradına ereceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sokakta gezmek kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kamyonla gezmek sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başbakanla gezmek aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gelinlikle gezmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yabancı ülkede gezmek kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında alışveriş merkezinde gezmek çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir