AnaSayfa / Genel / Kahve falında sokakta gezmek

Kahve falında sokakta gezmek

Kahve falında sokakta gezmek feraha ermeye, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, kazancının ve zenginliğinin artacağına işarettir.

Kahve falında sokakta gezmek gördüyseniz:

  • Göremedikleri noktaları anlatmaya çalışmanız fikirlerini değiştirmekten daha kolay olabilir.

Kahve falında sokaklarda gezmek işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine işarettir.

Kahve falında sokakta gezmek kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında gece sokakta gezmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sokakta oturduğunu görmek yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında ev eşyalarını sokakta görmek işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sokakta sıçmak sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında temiz sokak görmek bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında sokaktan bozuk para toplamak kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir