AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı ülkede gezmek

Kahve falında yabancı ülkede gezmek

Kahve falında yabancı ülkede gezmek mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, herşeyin fazlasına kavuşacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, beddua ve ah alacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı ülkede gezmek gördüyseniz:

  • Yani siz dikkati çektikçe bazı kimseler işlerinizi baltalamaya çalışabilirler.

Kahve falında yabancı bir ülkede gezmek hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, muradın yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında yabancı ülkede gezmek düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, büyük sorunların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yabancı ülkeye yerleşmek işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında yabancı ülkede bulunmak çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine işarettir.

Kahve falında yabancı bir ülkede okumak önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yabancı ülkede kaybolmak çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, sosyal hayatını da askıya alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yabancı bir ülkede bulunmak maddi kayba uğrayacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına işarettir.

Kahve falında yabancı ülkeye gideceğini görmek destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir