Kahve falında istanbul boğazıunda yüzmek

Kahve falında istanbul boğazıunda yüzmek güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine yorulur.

Kahve falında istanbul boğazıunda yüzmek gördüyseniz:

  • Olaylara alışılmadık bir açıdan bakıyor olabilirsiniz.

Kahve falında istanbul boğazında yüzmek kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında istanbul boğazıunda yüzmek hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına yorulur.

Kahve falında istanbul boğazını görmek rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, mal mülk kazanacağına inanılır.

Kahve falında istanbul boğaz köprüsünden geçmek aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında istanbul boğazı görmek dertlerin bir anda sona ereceğine, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine işarettir.

Kahve falında istanbul boğazından geçmek insanlar arasında iyi anılır olacağına, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına yorulur.

Kahve falında istanbul boğaz köprüsünü görmek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında istanbul boğaz köprüsü görmek lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir