AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıssız yerde olmak

Kahve falında ıssız yerde olmak

Kahve falında ıssız yerde olmak zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ıssız yerde olmak gördüyseniz:

  • Doğru zaman gelene kadar ufak ya da büyük harekete geçmemekte fayda var.

Kahve falında ıssız bir yerde olmak herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ıssız yerde olmak özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ıssız yerde kaybolmak günahlarının affedileceğine, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına yorulur.

Kahve falında kendini ıssız bir yerde görmek iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına delalet eder.

Kahve falında ıssız bir yerde ev görmek borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ıssız sokak görmek kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra alamet eder.

Kahve falında ıssız bir yer görmek güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına inanılır.

Kahve falında ıssız yer görmek işlerinin artacağına, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir