AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşı tarafından aldatılmak

Kahve falında arkadaşı tarafından aldatılmak

Kahve falında arkadaşı tarafından aldatılmak bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, bereket ve huzur getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşı tarafından aldatılmak gördüyseniz:

  • Uzun mücadeleler verdiniz, her seferinde ayağa kalkmayı başardınız.

Kahve falında erkek arkadaş tarafından aldatılmak insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine delalet eder.

Kahve falında erkek arkadaşı tarafından aldatılmak kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşı tarafından aldatılmak şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine inanılır.

Kahve falında en yakın arkadaşı tarafından aldatılmak yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, tasaların ve üzüntülerin biteceğine inanılır.

Kahve falında kocan tarafından aldatıldığını görmek soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği insan tarafından aldatılmak üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine alamet eder.

Kahve falında kocası tarafından aldatıldığını görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin tarafından aldatılmak işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir