AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek arkadaşı tarafından aldatılmak

Kahve falında erkek arkadaşı tarafından aldatılmak

Kahve falında erkek arkadaşı tarafından aldatılmak sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, övgü dolu sözler işiteceğine, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, hasretliklerin bir araya geleceğine alamet eder.

Kahve falında erkek arkadaşı tarafından aldatılmak gördüyseniz:

  • İşlerinizi, ilişkilerinizi veya önemsediğiniz konuları en ince detayına kadar incelemeniz zaman kaybetmenize neden oluyor.

Kahve falında erkek arkadaşı tarafından aldatılmak arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, verimli işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek arkadaş tarafından aldatılmak zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına işaret eder.

Kahve falında en yakın arkadaşı tarafından aldatılmak önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, meşakkate düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşı tarafından aldatılmak maddi zararın büyük olacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına delalet eder.

Kahve falında erkek tarafından aldatılmak çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkek tarafından aldatılmak maddi anlamda rahatlık göreceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek tarafından aldatıldığını görmek trend olan bir markanın başına geçileceğine, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşının seni aldattığını görmek sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir