AnaSayfa / Genel / Kahve falında işlem yapmak

Kahve falında işlem yapmak

Kahve falında işlem yapmak hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, üzüntülerin günden güne artacağına, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, bir organizasyona katılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine inanılır.

Kahve falında işlem yapmak gördüyseniz:

  • Oraya buraya koşuşturmak yerine sabit bir yerde dostlarınızla birlikte olursanız daha mutlu olabilirsiniz.

Kahve falında bölme işlemi yapmak herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında cenaze işlemleri yapmak verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çarpma işlemi yapmak aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, sabırla hayatına devam edeceğine işarettir.

Kahve falında toplama işlemi yapmak çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında işlem yapmak sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nikah işlemleri yapmak ön planda kalmayı sağlayacağına, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine alamet eder.

Kahve falında işlem görmek kirli işlere bulaşacağına, yeni planlar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında işlemeli bez görmek aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, ticari anlamda yön değiştireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir