AnaSayfa / Genel / Kahve falında işleme işlemek

Kahve falında işleme işlemek

Kahve falında işleme işlemek bolluk ve bereket içinde geçeceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, saygınlığına leke sürüleceğine, sıkıntıdan sonra ferahlamaya, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında işleme işlemek gördüyseniz:

  • Yalnız kaldığınızda daha verimli çalıştığınızı fark edebilirsiniz.

Kahve falında işleme işlediğini görmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, karısı şile arasının çok iyi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında işleme işlemek işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, büyük bir proje ortaya koyacağına işaret eder.

Kahve falında boncuk işleme görmek projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine delalet eder.

Kahve falında işlemeli masa örtüsü görmek yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine inanılır.

Kahve falında beyaz işleme görmek yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine delalet eder.

Kahve falında işlemeli bilezik görmek deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine delalet eder.

Kahve falında işlem görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına delalettir.

Kahve falında çarpma işlemi yapmak huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, sorunsuz geçeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir