AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz işleme görmek

Kahve falında beyaz işleme görmek

Kahve falında beyaz işleme görmek bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, yolunda gideceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz işleme gördüyseniz:

  • Gelişmeler hoşunuza gitse de, hazırlıklı olmanız büyük önem taşıyor olacak.

Kahve falında beyaz işleme görmek hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz işlemeli elbise görmek aile hayatının hayır getireceğine, önündeki engellerin ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında bölme işlemi yapmak işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında işlemeli elbise görmek işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cenaze işlemleri yapmak malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boncuk işleme görmek sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında işlemeli kılıç görmek çok büyük zorluklar atlatacağına, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında işlemeli altın yüzük görmek alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir