AnaSayfa / Genel / Kahve falında boncuk işleme görmek

Kahve falında boncuk işleme görmek

Kahve falında boncuk işleme görmek yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına rivayet eder.

Kahve falında boncuk işleme gördüyseniz:

  • Haberleşmeler konusunda yaşayacağınız problemleri ise çevrenizdeki insanlardan yardım alarak çözümleyebilirsiniz.

Kahve falında boncuk işleme görmek hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında işlemeli seccade görmek kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında işlemeli örtü görmek bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bölme işlemi görmek isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında işlemeli yüzük takmak güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına alamet eder.

Kahve falında işleme işlediğini görmek kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına işarettir.

Kahve falında işlem yapmak zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, kötü kişilere yakın olacağına rivayet eder.

Kahve falında çarpma işlemi yapmak bolluğun sürekli olacağına, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir