AnaSayfa / Genel / Kahve falında işlem görmek

Kahve falında işlem görmek

Kahve falında işlem görmek yüksek bir makama geleceğine, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına işarettir.

Kahve falında işlem gördüyseniz:

  • Artistik açıdan gelişmenizi veya bir amacınıza ulaşmanızı sağlayacak belli bir plan ya da düzenleme yapma fırsatı bulabilirsiniz.

Kahve falında işleme işlediğini görmek yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kafasını toparlayamayacağına inanılır.

Kahve falında işlem görmek konferans ve seminerlere katılacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında çarpma işlemi yapmak insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, hayatının güzelliklerle dolacağına inanılır.

Kahve falında işlemeli kapı görmek ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında işlem çözmek söz ve yetki sahibi olacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında toplama işlemi yapmak işlerin bozulacağına, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında işlemeli altın yüzük görmek dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, sorunlarını çözeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında işlemeli masa örtüsü görmek yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir