AnaSayfa / Genel / Kahve falında işlemeli bilezik görmek

Kahve falında işlemeli bilezik görmek

Kahve falında işlemeli bilezik görmek bazı sorunların başgöstereceğine, sorunların son bulacağına, müjdeli haberler alacağına, yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, güzel günler için yaşayacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında işlemeli bilezik gördüyseniz:

  • Birilerinin ihmali veya aptallığı yüzünden önem verdiğiniz bir konu toptan yıkılabilir.

Kahve falında işlemeli bilezik görmek sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında işlemeli sandık görmek ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında işlemeli altın yüzük görmek ona yakınlaşmaya çalışacağına, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz işlemeli elbise görmek başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, mal ve para biriktireceğine delalet eder.

Kahve falında işlemeli kılıç görmek sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına işarettir.

Kahve falında işlemeli perde görmek hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına işarettir.

Kahve falında altın işlemeli elbise görmek maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında boncuk işleme görmek kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir